Saturday, August 26, 2006

Castele de nisip

Azi am fost in Seattle, la "Festivalul castelelor de nisip". Am citit despre asta cu totul intimplator ieri, in ziar. A fost organizat in centrul orasului, in piata Westlake: pur si simplu au adus cantitati foarte mari de nisip si le-au pus in piata, printre banci. Sint foarte curios cum o sa faca curat :-)

Centrul atractiei a fost un "castel" facut de profesionisti (sau maniaci). Se numeste "Plumbing nightmare" ("Cosmarul instalatorilor" sau asa ceva) - sint niste instalatori care-s foarte ocupati incercind sa astupe numeroasele gauri in tevile de la o casa. Finisajul este superb, nu stiu cum au facut toate detaliile:

Mai era si o zona cu castele facute de amatori (am vazut intr-un grup de "castelari" si pe cineva de la mine de la servici): erau mai mici si cu mai putine detalii comparativ cu "cosmarul instalatorului":

Tot in zona de amatori era si un "castel" cam sadic: (daca nu se vede foarte bine din unghiul din care am facut poza: victima piciorului de urias e un baietel care se juca baseball (sapca pe cap, manusa in mina stinga, mingea linga el).

No comments: